Georgios Bartzokas, tècnic del Barça, en una imatge de l'últim partit (EFE)
Bàsquet

Bartzokas: "Tant si ja estem eliminats com si no, hem de guanyar el Madrid"

El Barça pot sortir a jugar aquest dimecres (20.00, esport3.cat) contra el Reial Madrid estant ja matemàticament eliminat. Pel tècnic blaugrana, però, aquest fet no ha d'afectar la motivació dels jugadors.

Actualitzat

Georgios Bartzokas transmet el mateix missatge abans de cada partit de l'Eurolliga: cal guanyar abans no sigui massa tard. Aquest dimarts, però, el missatge ha variat sensiblement per dos motius: el primer, que el partit d'aquest dimecres (20.00, esport3.cat) és a la pista de l'etern rival, el Reial Madrid. El segon: si l'Ulker guanya aquest vespre a Kaunas, el Barça ja no tindrà opcions matemàtiques de classificació per als quarts de final de l'Eurolliga.

"No importa si ja estem eliminats. Contra el Reial Madrid sempre és un partit especial i el nostre objectiu és guanyar-los. Nosaltres som el Barça i volem guanyar sempre", ha comentat el tècnic grec, que espera un Reial Madrid molt motivat. "Ells necessiten la victòria i, a més, som el Barça i els partits per a nosaltres allà sempre són complicats", ha comentat.

Bartzokas, com és habitual durant la temporada, continua tenint un reguitzell de baixes a l'hora d'afrontar el partit. Vitor Faverani, baixa en la victòria contra la Penya, és dubte igual que Marcus Eriksson, que es va fer un esquinç en un turmell en l'últim entrenament.   

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut