Georgios Bartzokas ha negat en roda de premsa que l'equip estigui en una situació límit (fcbarcelona.cat)
Georgios Bartzokas dona instruccions als jugadors del Barça Lassa durant un partit d'Eurolliga
Eurolliga

Bartzokas: "No vull pensar en els cinc partits que queden, ara només hem de tenir el Darüssafaka al cap"

L'entrenador del Barça Lassa ha detectat millores en el joc dels seus homes, però és conscient que no tenen cap marge d'error

Actualitzat

L'entrenador del Barça Lassa, Georgios Bartzokas, no vol encarar la recta final de l'Eurolliga abans del play-off com un tot o res, malgrat que tenen l'obligació de guanyar els cinc partits que falten si volen quedar entre els vuit millors equips de bàsquet d'Europa i jugar la següent fase: "No pensem en aquests cinc enfrontaments perquè seria mentalment molt complicat. Hem d'anar partit a partit. Guanyar-ne un i pensar després en el següent".

Així doncs, ara mateix, només hi ha el Darüssafaka Dogus al cap de Bartzokas i no escatima cap esforç perquè els seus homes facin el mateix, perquè aquest divendres es veuran les cares contra l'equip turc a Istanbul i és molt conscient que no serà un partit gens fàcil, ja que, en aquests moments, els de David Blatt ocupen la novena posició i una relliscada davant del Barça Lassa els complicaria la classificació.

L'entrenador blaugrana només té paraules d'elogi per al pròxim rival i destaca que els resultarà d'allò més complicat la defensa: "és un equip molt versàtil, atlètic i amb talent. Moltes vegades juguen durant molts minuts amb quatre exteriors".

Sobre el retorn de Joan Carles Navarro, després d'estar-se un mes de baixa arran de l'operació d'apendicitis a què es va sotmetre d'urgència, Bartzokas admet que podria tenir els primers minuts a Turquia: "Mèdicament està recuperat del tot, però necessita ritme de partits i entrenament per agafar forma. Intentarem que viatgi perquè ens pugui ajudar".

Tot i que el Barça Lassa està vivint una temporada molt complicada, el tècnic grec admet que el Barça Lassa "està fent uns millors entrenaments i es nota en l'estil de joc", però l'equip "necessita guanyar més que no pas jugar bé. Hem de fer un pas endavant. Si ho fem, podrem competir contra qualsevol".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut