Bàsquet

Bartzokas: "Ens plantegem el partit de Copa contra l'Unicaja com una final"

L'entrenador del Barça Lassa confia que una bona actuació a la Copa pot ser clau per superar el mal moment que viu el seu equip

Actualitzat

Georgios Bartzokas ha comparegut en roda de premsa aquest dijous per valorar com encara el Barça Lassa el repte de la Copa i és que divendres debuten contra l'Unicaja de Màlaga.

L'entrenador grec ha volgut transmetre que, després dels últims mals resultats, es plantegen tots els partits "com una final" i que no poden mirar més enllà del què està passant en el parquet mentre estan jugant. Una concentració que pot ser un factor determinant per conquerir "el repte de guanyar la Copa".

I és que si el Barça Lassa acabés aixecant la Copa, Bartzokas és molt conscient que seria vital per capgirar "la mala ratxa i el soroll mediàtic" que envolta últimament l'equip blaugrana: "La Copa és una gran oportunitat per guanyar un campionat."

Després de l'optimisme, el tècnic grec toca de peus a terra i admet que no serà gens fàcil proclamar-se campió tenint en compte "la complicada temporada. Hem perdut a Navarro. És una temporada molt estranya i difícil, però som el Barça i necessitem competir i guanyar".

Sobre els rumors d'una reunió dels seus jugadors per demanar a la directiva del Barça la seva destitució, Georgios Bartzokas hi treu importància i ho qualifica de "reality show".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut