Bàsquet

Bartzokas: "Em quedaria satisfet guanyant la Copa"

L'entrenador del Barcelona Lassa es mostra ambiciós, tot i els problemes que arrossega el seu equip

Nil CorominasActualitzat

Dosi d'optimisme a la roda de premsa de Georgios Bartzokas prèvia a la Copa del Rei. Tot i els problemes i les tensions que respira el Barça Lassa, i és que l'entrenador blaugrana ha assegurat que "es quedaria satisfet si el Barça Lassa guanya la Copa".

Tot i que avui, l'entrenador del Barça s'ha aixecat amb una altra mala notícia, la baixa de Navarro, on també s'hi suma la de Vítor Faverani tal com ha anunciat en roda de premsa. Tot i això, ha recordat que l'objectiu del club sempre és guanyar trofeus. A més a més sobre la lesió del capità de l'equip afegia que "És un altre problema afegit a la nostra difícil situació. Perdem a un dels nostres millors homes, al nostre jugador més experimentat, perquè si algú coneix aquest torneig és Juanqui".

Bartzokas també s'ha referit als rumors que apunten a una mala relació entre ell i els components de la seva plantilla. "Entenc que aquest tipus de situacions es donin en un club com el Barça per tots els problemes que tenim, però hem de mantenir-nos al marge de tot el soroll. La llum viatge molt ràpidament, però la veritat és el què perdura".

L'entrenador del Barcelona Lassa veu en la Copa del Rey una bona oportunitat per canviar la dinàmica. "És un torneig fantàstic que veuran en 151 països i és un repte que encarem amb molta il·lusió. Competirem i intentarem fer tot el possible per guanyar".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut