Bartzokas, durant la roda de premsa (@FCBbasket)
Eurolliga

Bartzokas: "El partit contra l'EA7 Milà no és una final, però sí és molt important"

El tècnic grec del Barça Lassa reconeix que a Vitòria van ser competitius, tot i la derrota, i espera tornar al camí de la victòria per recuperar la confiança

Actualitzat

El tècnic del Barça Lassa de bàsquet, Giorgos Bartzokas, no considera que el partit d'aquest divendres contra l'EA7 Milà a l'Eurolliga sigui una final, però ha admès que és un partit molt important. "L'únic que compta és la victòria. No vull dir que el de demà sigui una final, però sí un partit molt important", ha assegurat en roda de premsa.

Els blaugranes van perdre en la pista del Baskonia, la vuitena derrota en 13 jornades, però el tècnic grec reconeix que van ser competitius i espera tornar al camí de la victòria per recuperar la confiança. "En els pròxims partits no es tracta de jugar bé o d'executar el pla. L'únic que compta són les victòries. Hem d'intentar recuperar la dinàmica de victòries. El calendari és més fàcil per a nosaltres perquè juguem tres partits seguits al Palau Blaugrana", ha insistit.

En aquest sentit, Bartzokas ha reclamat als seus jugadors "estar junts, i jugar amb confiança" per superar el conjunt italià, quinzè classificat amb una victòria menys que els blaugrana. "No és una final perquè com es pot veure des del principi de la temporada els equips estan jugant finals. És un partit per recobrar la confiança", ha afegit.

Per aquest partit al Palau Blaugrana, que Esport3 oferirà en directe a partir de les 21.00, Brad Oleson és dubte per una lumbàlgia.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut