Bàsquet

Bartzokas demana un pas endavant als jugadors del Barça per superar el Madrid a l'Eurolliga

Després de la mala imatge de dimecres a la pista de l'Olympiacos, l'entrenador del FC Barcelona ha demanat els seus jugadors que millorin el seu nivell davant de l'etern rival

Actualitzat

L'entrenador del FC Barcelona Lassa Georgios Bartzokas ha afirmat que, per superar aquest divendres, el Reial Madrid en partit d'Eurolliga (21:00, Esport3) necessiten "jugar igual" que en la versió del clàssic de fa dues setmanes a la Lliga Endesa, on els blaugranes es van imposar als blancs per 85 a 75.

Els blaugrana van encaixar dimecres a la pista de l'Olympiacos la seva tercera derrota en set partits de la present edició de l'Eurolliga, i a més van batre el seu rècord històric de menys punts anotats en aquesta competició, 52. El tècnic grec ha demanat als seus jugadors un pas endavant després d'aquest mal resultat que va trencar una ratxa de 6 victòries seguides entre Lliga Endesa i Europa.

"A excepció de Jonathan Holmes, tots els jugadors van estar per sota del seu nivell habitual. Per divendres necessitem un rendiment molt millor del mostrat contra l'Olympiacos. Hem de reaccionar com abans millor per aconseguir la victòria". El Barça ha superat els madridistes les dues vegades que s'han enfrontat aquesta temporada (a la Lliga i a la Supercopa), però l'estat de la seva infermeria no convida a l'optimisme.

Pau Ribas no tornarà aquesta temporada, Shane Lawal és baixa de llarga durada, Víctor Claver i Joan Carles Navarro no es recuperaran a temps per a divendres i Justin Doellman, l'únic que podria arribar-hi, és dubte. Una allau de lesions que ha provocat el fitxatge de Holmes.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut