Barça

Bartra apel·la a la prudència i avisa que el partit de tornada al Camp Nou contra el PSG no serà fàcil

El central del Barça, que no va jugar al Parc dels Prínceps, ha admès que l'1-3 de l'anada és un resultat molt bo però ha insistit que serà complicat perquè el PSG té un equip molt bo

Actualitzat

Marc Bartra ha avisat que el partit de dimarts que ve contra el París Saint-Germain al Camp Nou "no serà fàcil" tot i que l'1-3 aconseguit a l'anada al Parc dels Prínceps és un resultat "molt bo" per afrontar la tornada amb relativa tranquil·litat.

Després d'aterrar aquesta matinada procedent de la capital francesa, el central del Barça, que al Parc dels Prínceps es va quedar sense jugar, ha inaugurat un local de restauració al centre de la capital catalana al costat de l'exnedadora de sincronitzada Gemma Mengual. Bartra ha respost a les preguntes formulades per dos internautes que feien referència a l'actualitat del primer equip blaugrana i als seus plans de futur.

Sobre la situació del Barça després del resultat positiu aconseguit en l'anada dels quarts de final de la Champions, el jugador blaugrana s'ha mostrat satisfet amb l'actuació d'ahir a la nit, encara que no es refia gens de l'equip de Laurent Blanc. "Vam treure un molt bon resultat, l'equip va jugar molt bé, però serà complicat de tota manera perquè el PSG té un equip molt bo", ha admès Bartra, que ha destacat que, malgrat la renda de dos gols, el seu equip anirà "a totes" en el partit de tornada.

Bartra també s'ha referit al seu futur quan li han preguntat si es veu jugant tota la seva carrera amb la samarreta blaugrana. Als seus 24 anys, el central de Sant Jaume dels Domenys confia a jugar "tot aquest temps" al Barça, si bé ha subratllat que prefereix "centrar-se en el present".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut