Bartomeu durant l'entrevista amb l'ESPN
Barça

Bartomeu: "Tenim equip per intentar guanyar-ho tot"

El president del Futbol Club Barcelona, en una entrevista a l'ESPN, confia en la plantilla per guanyar-ho tot aquesta temporada

Actualitzat

El president del Barça, en una entrevista concedida durant la gira nord-americana, espera repetir l'excel·lent temporada de l'any passat: "Tant de bo cada any comencéssim la temporada tenint sis títols per guanyar", explica Josep M. Bartomeu en una entrevista a l'ESPN.

El president del FC Barcelona confia en l'equip i assegura que "tenim plantilla per intentar guanyar-ho tot. L'any passat vam guanyar els tres títols i aquest any tenim sis Copes per a guanyar. És una temporada de somni."

El dirigent blaugrana també s'ha referit a la plantilla dient que "l'equip és el que hi ha. Ja està confeccionat. És la plantilla que volia el nostre entrenador. Ja està feta, acabada. No preveiem que ningú marxi d'aquest equip", donant a entendre que Pedro i Adriano continuaran la propera temporada al Barça.  De fet, assegura que cap dels dos jugadors s'ha dirigit oficialment al club per demanar marxar-ne.

Amb tot, Bartomeu ha acabat l'entrevista parlant sobre Leo Messi, del qual ha dit que "torna amb ganes de seguir al club fent historia. És el millor jugador de la història del Barça i del futbol mundial. Messi i els seus companys tenen aquesta temporada un repte al davant, les sis Copes".  

Anar al contingut