Neymar, en una sessió d'entrenament durant la gira nord-americana del Barça (@FCBarcelona_cat)
Barça

El Barça confirma que Neymar és camí de Barcelona i espera que dimecres es presenti a l'entrenament

Segons fonts del club blaugrana, Bartomeu i el brasiler es reuniran només tornar en un últim intent per convèncer el jugador

Actualitzat

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, té prevista una reunió amb Neymar quan el brasiler torni de la Xina, per acabar de resoldre el seu futur. Davant dels rumors sobre on aterrarà l'avió que ha agafat Neymar per abandonar el país asiàtic -s'ha parlat de Qatar, París i fins i tot el Brasil- el Club ha confirmat que el brasiler és camí de Barcelona.

Si no hi ha cap novetat d'última hora, aquest dimecres al matí Neymar s'ha de presentar a l'entrenament que hi ha previst a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A hores d'ara, el FC Barcelona no ha rebut cap comunicat per part del jugador on demani permís per absentar-se.

Segons fonts del club blaugrana, aquesta trobada entre Bartomeu i el brasiler seria un últim intent per part del Barça amb l'objectiu que el jugador es pronunciï definitivament sobre quina decisió ha pres: seguir al Camp Nou o acceptar la multimilionària oferta del PSG.

Mentre s'espera com avancen els aconteixements, el FC Barcelona no està disposat a facilitar la sortida de Neymar al club francès. De moment, el club blaugrana ha pres la decisió de portar a una notaria els 26 milions d'euros de la prima de renovació que havia de cobrar el pare del brasiler. Des del Barça entenen que aquesta quantitat pactada era per complir un contracte per als pròxims cinc anys, però si finalment el futbolista decideix marxar al PSG després d'haver renovat el seu contracte fa només vuit mesos, la quantitat ha de ser menor.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut