Barça

Bartomeu: "L'escut que presentàvem està acabat"

El president del Barça explica la decisió de retirar de la votació el nou escut proposat pel club, lloa la feina d'Ernesto Valverde i insisteix que no hi ha previstos reforços d'hivern ni tampoc la tornada de Neymar

Actualitzat

El president del Futbol Club Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha assegurat que no està previst el retorn de Neymar al club blaugrana, ha admès que el disseny del nou escut ha quedat aparcat "perquè no agradava als socis", que Ernesto Valverde té contracte fins al juny del 2020 i que el Barça està "molt content" amb ell.

En una entrevista al programa "El matí de Catalunya Ràdio", Bartomeu ha dit que estan "preocupats" per la lesió de Leo Messi, ja que és "el millor jugador del món i es perdrà partits importants", encara que, per contra, ha insistit en el fet que cada vegada que l'argentí s'ha lesionat "l'equip sempre ha tirat endavant i s'ha fet més fort".

El dirigent blaugrana ha revelat que el Barça "no té previsió" de fitxar ningú durant el pròxim mercat hivernal, si no és que els tècnics ho sol·liciten. "Aquest any hem fet una plantilla més curta perquè hi ha jugadors al Barça B que poden ajudar el primer equip", ha argumentat.

Bartomeu ha justificat la seva decisió de retirar de votació a l'assemblea el nou escut del club proposat per la directiva:

"L'escut actual és de l'any 2000, no està adaptat a l'era digital i cal fer-ho. Vaig decidir retirar l'ordre del dia després d'escoltar les opinions dels compromissaris i veure que la proposta no era acceptada. Vaig decidir obrir un període de reflexió interna de com afrontem aquest tema. Aquest escut no es presentarà perquè ja hem vist que no agrada, però en això no hi ha pressa. Estava clar que no agradava i hi havia qui creia que s'ha de votar en referèndum entre tots els socis".

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut