Barça

Bartomeu i el Barça no pactaran amb la fiscalia i ja han presentat el recurs d'apel·lació davant l'Audiència Nacional

El president del Barça no canvia el full de ruta previst i continua decidit a presentar-se a les eleccions tot i la petició del fiscal de dos anys i tres mesos de presó per a ell pel "cas Neymar"

Actualitzat

Tot va començar amb la denúncia d'un soci, Jordi Cases, i pot acabar amb un president i un expresident del Barça asseguts al banc dels acusats. Josep Maria Bartomeu no té cap intenció de negociar amb la fiscalia i insisteix que apel·larà per evitar el judici en el "cas Neymar". El president blaugrana també insisteix que, malgrat tot, es presentarà a les pròximes eleccions presidencials. Al cap i a la fi, el judici no seria mai abans dels comicis, sinó a principis del 2016.

Des del club blaugrana, però, no donen crèdit a la celeritat amb què ha evolucionat tot aquest procés, fins a arribar a la petició del fiscal: dos anys i tres mesos de presó per a Bartomeu; set anys i tres mesos per a Rosell.

Els advocats del Barça ja han presentat aquest dimecres les al·legacions contra la decisió de la fiscalia de demanar penes de presó per a Josep Maria Bartomeu i Sandro Rosell pel "cas Neymar". El president del Barça va reiterar ahir la seva innocència i va refermar la seva intenció de presentar-se a les pròximes eleccions a la presidència del club.

El Barça no té intenció de pactar i apel·larà contra la decisió del fiscal.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut