Barça

Bartomeu: "Hauria estat una irresponsabilitat no recórrer la sentència"

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha tornat a refermar-se en la idea de presentar el recurs contra la sentència de l'acció de responsabilitat en una entrevista al programa "El Club de la Mitjanit", de Catalunya Ràdio: "Hauria estat una irresponsabilitat no fer-ho". Bartomeu ha repetit que vol "arribar fins al final per recuperar una part dels diners"

Actualitzat

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha tornat a refermar-se en la idea de presentar el recurs contra la sentència de l'acció de responsabilitat en una entrevista al programa "El Club de la Mitjanit", de Catalunya Ràdio. "Hauria estat una irresponsabilitat no fer-ho", ha sentenciat el president blaugrana.

Bartomeu ha repetit que "vull arribar fins al final per recuperar una part dels diners. En el cas de Sogecable, que ens va costar pagar 36 milions, el jutge diu que no té tota la informació i amb el recurs la hi aportarem".

Acusacions contra Laporta i Sala-Martín

El president blaugrana ha afegit que "el que els senyors Laporta i Sala-Martín diuen no és cert, que siguin humils i es llegeixin bé la sentència" en relació als 11 milions de beneficis que Sala-Martín diu que es van generar en l'últim exercici d'aquella junta, la 2009-2010. En aquest sentit, el president ha subratllat que "la sentència i l'auditoria del club admet una xifra de pèrdues de 79 milions".

Sobre el cas de l'acció de responsabilitat, Bartomeu ha assegurat que "si volem pau social, hem de remar tots en la mateixa direcció, demano tranquil·litat. Per tenir pau social cal remar junts. Dos no es barallen si un no vol, i jo sóc aquest un. Sóc una persona de consens".

El cas Núñez

Just el dia que s'ha sabut que l'expresident Núñez té deu dies per entrar a la presó, Bartomeu ha deixar clar que la seva junta no pensa canviar el nom del museu per aquest cas: "El tema de Núñez és personal i no té res a veure amb el Barça".

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut