Barça

Bartomeu: "El triplet no podrà ser però sí que optem al doblet màgic"

El president del Barça, Josep Maria Bertomeu, ha presidit avui un acte amb el Senat blaugrana. Davant els socis més veterans ha reivindicat la temporada de l'equip malgrat l'eliminació a la Champions

Actualitzat

El president del Barça ha comparegut davant el Senat amb un missatge optimista. No és moment per lamentar-se i cal aprofitar al màxim les opcions de títols que encara queden. Ha reconegut que repetir el triplet era un somni que tothom tenia en començar aquesta temporada. El somni s'ha esvaït, però Bartomeu en reivindica un altre que tampoc és tan habitual: el doblet màgic, en unes declaracions que ha recollit la Laia Tudel i que s'han sentit al Catalunya Migdia Esports amb en Robert Prat.

Davant del Senat, que formen els primers 1.000 socis i sòcies del club, els més veterans, Bartomeu ha tret pit del lideratge del club mundial en totes les parcel·les, no només l'esportiva. L'acte ha servit sobretot per explicar als Senat les obres del nou Camp Nou i l'Espai Barça. Precisament el comissionat Jordi Moix, que va ser aquest dimecres a "El club de la mitjanit" de Catalunya Ràdio, és conscient que el nou Camp Nou pot acabar més enllà del 2021.

El primer equip del Barça s'ha entrenat aquest matí i dissabte a dos quarts de nou del vespre juguen al camp del Betis, partit de la jornada 36. Pel que fa al futur de Saúl, golejador de les semifinals de la Champions, el Barça va aconseguir el 2013 en l'operació Villa tenir dret de tempteig sobre el jove jugador de l'Atlètic de Madrid i en aquests moments l'operació és complicada perquè el preu del jugador s'ha elevat molt.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut