Futbol

Bartomeu: "El Barça no ha rebut ofertes per Pedro, i volem que es quedi"

El president del Barça va afirmar que el club no té intenció de desprendre's del davanter canari i que, tot i els rumors, encara no han rebut cap proposta en ferm per traspassar-lo

Actualitzat

Al final del trofeu Joan Gamper, Josep Maria Bartomeu va atendre les càmeres de TV3 per donar el seu parer sobre alguns dels temes de l'actualitat blaugrana. Especialment, dos: el futur de Pedro i la sanció de la UEFA al Barça per l'exhibició d'estelades durant la final de la Champions, una situació que es pot tornar a repetir dimarts que ve a la Supercopa d'Europa.  

"No hi ha cap oferta oficial de cap club. Pedro és jugador del Barça. Volem que es quedi amb nosaltres i serà fonamental aquest any. Penseu que aquest any tenim sis Copes. Ens cal la seva experiència i la seva qualitat", ha dit el president blaugrana sobre el davanter canari. A Pedro, que té difícil tenir minuts per la presència a la plantilla de Neymar, Messi i Suárez, se l'ha vinculat amb el Manchester United i alguns mitjans ja donen pràcticament per feta la seva marxa.

Pel que fa a la sanció de 30.000 euros que el Barça va rebre per part de la UEFA per l'exhibició d'estelades dels seus aficionats a la final de la Champions del passat mes de juny, Bartomeu ha manifestat que "el seguidor del Barça té tot el dret a portar l'estelada si vol i això al Barça ho defensarem sempre. Ho estem fent amb el cap fred i aplicant la diplomàcia, però el soci del Barça té sempre la llibertat per fer-ho". El president blaugrana no ha volgut donar detalls sobre la línia d'actuació del club en aquest cas.  

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut