Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona
Barça

Bartomeu: "El Barça és avui més fort, més sostenible, més compromès i més solidari que mai"

El president blaugrana ha fet un balanç positiu i ha qualificat la temporada passada de "notable" tot i la patacada de l'equip de futbol als quarts de final de la Champions a Roma. A més, també s'han aprovat els pressupostos de l'actual temporada.

Actualitzat

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha fet un balanç molt positiu de la seva gestió durant el discurs que ha servit per donar el tret de sortida a l'assemblea general ordinària del club blaugrana. El màxim dirigent barcelonista s'ha mostrat molt satisfet per la trajectòria esportiva de les seccions tot i la patacada de l'equip de futbol als quarts de final de la Champions a Roma.

"A l'equador de mandat, el Barça és avui més fort, més sostenible, més compromès i més solidari que mai. La temporada és de notable, no d'excel·lent, per la desfeta a la Champions i l'Eurolliga. Estem molt contents amb Ernesto Valverde, per haver aconseguit el doblet en la seva primera temporada. N'esperem molt, d'ell."

D'altra banda, Bartomeu també ha fet una defensa de la llibertat d'expressió i ha denunciat la presó preventiva dels líders polítics catalans i de l'expresident del club Sandro Rosell.

"Denunciem la presó preventiva dels líders polítics catalans, dels líders d'entitats cíviques i també de Sandro Rosell. La considerem injusta i volem reforçar la llibertat."

Aprovat l'exercici econòmic de la temporada passada i el pressupost de l'actual

L'assemblea de socis compromissaris ha aprovat el tancament de l'exercici econòmic de la temporada passada amb 721 vots a favor, 98 en contra i 58 en blanc. D'altra banda, també s'han aprovat els pressupostos de l'exercici econòmic corresponent a l'actual temporada. El director general del Barça, Òscar Grau, ha assegurat que la previsió apunta que es convertiran en el club esportiu amb més ingressos del món.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut