Josep Maria Bartomeu, a l'assemblea general del FC Barcelona (EFE)
Barça

Bartomeu afirma que el club manté oberta la negociació amb Qatar i n'emplaça el resultat a una junta extraordinària

El president diu que hi ha bona predisposició per totes dues parts, però no tanca la porta a que entri un nou patrocinador

Actualitzat

Josep Maria Bartomeu ha afirmat que les negociacions per tancar el patrocini amb Qatar Airways continuen obertes i ha confirmat que en les pròximes setmanes s'anunciarà un acord, ja sigui amb l'aerolínia àrab o amb una altra empresa, perquè sigui ratificat en una assemblea extraordinària.

Després que el mateix Bartomeu, i el vicepresident de màrqueting, Manel Arroyo, tornessin de Doha a mitjans d'aquesta setmana sense un acord, el president ha negat que les negociacions estiguin trencades. "Els ponts continuen oberts i hi ha voluntat de diàleg. Estem molt agraïts amb ells i ells també amb nosaltres", ha assegurat.

En aquesta assemblea estava previst que la junta directiva sotmetés a votació el nou contracte de patrocini, però la falta d'acord amb govern de Qatar finalment no ho ha permès.

"Tenim l'obligació de presentar el contracte que obtingui el màxim valor dels nostres actius. És per aquest motiu que hem decidit seguir negociant amb Qatar", ha afegit. Abans de les eleccions de l'estiu passat, l'exvicepresident econòmic, Javier Faus, va negociar amb el govern de Qatar la renovació del patrocinador principal del club, per uns 60 milions d'euros anuals, 25 milions a l'any més del que genera el contracte actual. No obstant això, Bartomeu i Arroyo han intentat --de moment sense èxit-- que els de Qatar arribin als 70 milions d'euros, que és la xifra que cobra el Manchester United, cada temporada, per cedir a Chevrolet la seva samarreta de joc.

La previsió del club és anunciar en les pròximes setmanes la celebració d'una assemblea extraordinària amb l'objectiu de portar a votació el nou acord de patrocini.

Protesta al carrer

Una desena de dones membres del sindicat UGT han protestat a les portes del Palau de Congressos de Catalunya, on s'ha fet l'assemblea, ​​contra les condicions laborals de Qatar Airways. Sota el lema "No patrocinis la por a Qatar Airways", escrit en castellà, català i anglès, les manifestants han demanat al club blaugrana que no renovi el contracte amb la companyia, a la qual el sindicat acusa de discriminar laboralment les dones.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut