Barça

Bartomeu acusa de "mala interpretació" i "mala intenció" qui hagi entès que ell atribueix el sobrecost del fitxatge de Neymar a Tito

El president del Barça aclareix que no dóna cap responsabilitat a Tito Vilanova sobre el cost del fitxatge de Neymar en la seva declaració al jutge Ruz

Actualitzat

El president del Barça, després d'un acte on s'ha presentat la futura ciutat esportiva i el futur Miniestadi, ha pogut replicar la filtració de la Cadena Ser sobre la seva declaració al jutge en el "cas Neymar". Bartomeu, que en la declaració diu que es va avançar el fitxatge de Neymar per petició de Tito Vilanova, ha aclarit que res del que es diu a la declaració és nou: "És una cosa que ja sabíem tots. El 2011, quan intentem fitxar Neymar, ho fem a petició dels tècnics. I Rosell, que té contactes al Brasil, hi treballa de cara al 2014. El gener del 2013, en la planificació de la temporada, Tito ens demana si podem avançar el fitxatge una temporada i ho aconseguim. Però el Tito no és responsable de res. Ell és responsable que vingués, i no es va equivocar."

Bartomeu acusa de "mala interpretació" i "mala intenció" qui hagi entès que ell atribueix el sobrecost del fitxatge de Neymar a Tito Vilanova: "Ho valoro com a molt mala interpretació. No m'agrada que s'interpreti així. No m'agrada que es jugui amb la figura de Tito Vilanova, una persona que ha estat molt important en aquest club. Estic decebut amb algunes interpretacions."

Assemblea extraordinària per donar explicacions sobre el cas als socis

Bartomeu ha confirmat que la directiva faria una assemblea extraordinària per donar explicacions als socis del "cas Neymar" i ha volgut deixar clar que en la seva declaració a l'Audiència Nacional va dir "la veritat".

El club, hores després de les paraules de Bartomeu, ha fet públic un comunicat reafirmant el que ha dit el president del F. C. Barcelona, exigint "una rectificació expressa" dels mitjans que "han malinterpretat intencionadament" les seves declaracions. En cas que no ho facin, l'entitat barcelonista "es reserva l'ús de les accions legals que estiguin al seu abast per protegir el bon nom de la institució i especialment del traspassat Tito Vilanova".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut