Dakar

Barreda i Al-Attiyah guanyen la 4a etapa; Pain és el nou líder en motos i Peterhansel continua primer en cotxes

La quarta etapa del Dakar, 429 quilòmetres d'especial entre les localitats peruanes de Nazca i Arequipa, ha sacsejat novament les classificacions de la prova. En motos, victòria parcial per a Joan Barreda (Husqvarna) i liderat per Olivier Pain (Yamaha). En cotxes, triomf d'etapa de Nasser Al-Attiyah (Buggy) i Stéphane Peterhansel (Mini) es manté al capdavant de la general.

Actualitzat
La quarta etapa del Dakar, 429 quilòmetres d'especial entre les localitats peruanes de Nazca i Arequipa, ha sacsejat novament les classificacions de la prova. En motos, victòria parcial per a Joan Barreda (Husqvarna) i liderat per a Olivier Pain (Yamaha). En cotxes, triomf d'etapa de Nasser Al-Attiyah (Buggy) i Stéphane Peterhansel (Mini) es manté al capdavant de la general.

En motos, la quarta etapa ha penalitzat els pilots que sortien primer i ha afavorit els que venien darrere. El castellonenc Joan Barreda ha avançat fins a 15 competidors per acabar apuntant-se el seu segon triomf parcial en aquesta edició. El francès Olivier Pain ha quedat segon de la jornada i s'ha col·locat líder de la general, amb 2.24 d'avantatge sobre David Casteu i 3.09 sobre Cyril Despres (15è de l'etapa). El primer català de la jornada ha estat Gerard Farrés, 4t a 11.40 de Barreda. A la general, Jordi Viladoms és 5è a 7.22 de Pain.

En cotxes, diferències mínimes entre els primers vehicles en arribar a la meta d'Arequipa. Nasser al-Attiyah i el seu copilot català Lucas Cruz s'han imposat amb 36 segons d'avantatge al francès Guerlain Chicherit (SMG). Stéphane Peterhansel, 3r de la jornada, continua liderant la general amb 5 minuts i 16 segons d'avantatge respecte a Al-Attiyah. Nani Roma ha estat el millor dels catalans. L'osonenc ha estat 5è de l'etapa i és 5è de la general amb 39 minuts perduts.

Problemes mecànics de Sainz

Carlos Sainz
ha estat una llarga estona parat per culpa d'una avaria mecànica i ha perdut més de dues hores i mitja a la línia de meta. El madrileny s'ha acomiadat de qualsevol opció a la general i ja cedeix més de 3 hores respecte a Peterhansel.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut