Marc Coma pot ser campió del Món de raids. (Font: EFE)
Motociclisme

Barreda, de nou líder al Marroc, mentre Coma i Gonçalves es disputaran el títol en la darrera etapa

El valencià Joan Barreda ha recuperat el liderat del Ral·li del Marroc en la penúltima etapa superant el portuguès Paulo Gonçalves i el català Marc Coma, que es disputaran el Campionat del món de Raids l'últim dia de l'última prova de la temporada.

Actualitzat

El valencià Joan Barreda (Honda) ha recuperat el liderat del Ral·li del Marroc en la penúltima etapa de la darrera prova del Mundial de raids. En la general Barreda té un avantatge de 4 minuts i 36 segons respecte al segon classificat, Paul Gonçalves (Honda), i 4.56 respecte al tercer, Marc Coma (KTM). Gonçalves i Coma es disputaran el títol del Mundial en el darrer dia d'aquesta competició.

Barreda ha aconseguit en la cinquena etapa, una especial de 310 quilometres, el seu tercer triomf parcial en aquesta edició. El de Castelló ha aprofitat la sortida des de posicions més endarrerides per imposar-se amb quatre minuts i 15 segons al britànic Sam Sunderland (Honda) i 4.26 sobre Coma. Gonçalves ha acabat cinquè en l'etapa, just per darrere del xilè Francisco "Chaleco" López (Honda).

Aquest dissabte Coma i Gonçalves s'ho jugaran tot en l'última etapa. El català lidera el Mundial amb 107 punts, només tres més que el portuguès. Coma necessita acabar per davant de Gonçalves o que el portuguès no estigui entre els tres primers. L'etapa final és una especial de 219 quilòmetres. Marc Coma ha comentat que, tot i que tenen "poques opcions", "l'important" és que segueixen lluitant. "Portem tota la setmana fent-ho fins a l'últim metre i això és el que continuarem fent."
Anar al contingut