Natació

Barcelona organitzarà el Mundial de natació del 2013

Barcelona serà la seu del Mundial de natació del 2013. La Federació Internacional de Natació, reunida a l'Uruguai, ha comunicat aquest dilluns que ha atorgat per unanimitat l'organització d'aquest Mundial del 2013 a Barcelona. La capital catalana ja va organitzar, i amb èxit, el Mundial del 2003 i aquests últims dies s'havien intensificat els contactes amb la FINA, després que Dubai ha renunciat a organitzar el Mundial de natació del 2013.

Actualitzat
La ciutat de Barcelona ha estat elegida com a seu per al Mundial de natació del 2013, segons ho ha confirmat el president de la FINA, l'uruguaià Julio César Maglione. "Queden alguns detalls per definir però el Mundial serà a Barcelona", ha afegit el directiu. El buró de la FINA, que es reuneix a la ciutat uruguaiana de Punta del Este, a 140 quilòmetres de Montevideo, ha designat Barcelona, després que Dubai hi ha renunciat argumentant problemes financers.

La candidatura de Barcelona, que ja va ser seu dels Jocs Olímpics del 1992 i del Mundial de natació del 2003, ha superat l'aspiració d'altres ciutats: Eindhoven, Hamburg, Moscou, Sydney i Seül, que també van presentar la seva candidatura. Els Mundials de natació abracen cinc disciplines esportives, totes, olímpiques: natació, sincronitzada, salts, waterpolo i aigües obertes. La de Barcelona serà la quinzena edició d'uns campionats que es disputen cada dos anys. La capital catalana prendrà el relleu de Xangai, a la Xina, seu del pròxim Mundial, al juliol del 2011.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut