Rugbi

Barcelona ofereix l'Estadi Olímpic de Montjuïc com a seu de la selecció argentina de rugbi

Barcelona ofereix l'Estadi Olímpic de Montjuïc com a seu de la selecció argentina de rugbi. És una jugada a tres bandes que, si surt bé, farà que el Lluís Companys sigui una de les seus del prestigiós Torneig de les Sis Nacions. El gran problema que té l'equip argentí, que ha causat sensació en la Copa del Món, és que només pot competir-hi cada quatre anys. És per això que ha demanat la seva admissió al Sis Nacions, que passaria a anomenar-se Set Nacions i l'Ajuntament de Barcelona vol que juguin a l'Estadi de Montjuïc.

Actualitzat

Ocupar l'estadi olímpic de Montjuïc és un dels objectius de l'Ajuntament de Barcelona. L'Espanyol té previst deixar-lo d'aquí un any i es busquen nous inquilins. El propers podrien ser la selecció argentina de rugbi . El fet que gairebé tots els Pumas estiguin jugant en clubs europeus i que hi hagi milers d'argentins instal·lats a Catalunya juga a favor d'aquesta proposta.

Sense la possibilitat de poder jugar competicions oficials en els períodes de quatre anys entre Mundials, l'Argentina es postula per entrar a formar part del selecte club d'equips convidats a jugar el torneig de les Sis Nacions. El procés serà difícil, però no impossible, atès el palmarès impressionant dels Pumas els últims anys.

Des de l'Ajuntament de Barcelona se segueix amb molta atenció la possible admissió dels argentins de cara a convertir-se en la ciutat que aculli els partits dels Pumas en el Sis Nacions. Aquest mateix cap de setmana, aprofitant la final de la Copa del Món de rugbi, hi ha previstos contactes a París entre representants de la Federació Argentina i de l'àrea d'esports de l'Ajuntament.

Des de la desaparició dels Dragons, la pilota ovalada no es veu a l'estadi Olímpic, encara que amb el Sis Nacions es recuperaria amb un esport amb molta més tradició a Catalunya i amb el suport de la nombrosa colònia argentina.

Anar al contingut