Hoquei

Barça Sorli Discau i Reus Deportiu jugaran la final de l'OK Lliga

Barça i Reus repetiran la final de l'OK Lliga de la temporada passada. Els dos equips s'han classificat per la via ràpida i han eliminat l'Igualada i el Vic, respectivament, en les semifinals amb un clar 3-0. Els blaugranes han guanyat l'Igualada per 0-4 després d'una primera part molt igualada, mentre que els reusencs han superat el Vic per 4-6 en un partit molt disputat.

L'Igualada ha plantat cara al Barça Sorli Discau i ha tingut un parell d'ocasions per avançar-se en el marcador en la primera part. Els blaugranes també s'han acostat amb perill a la porteria igualadina, però s'ha arribat al descans amb empat a zero. Benito en els segons 25 minuts ha avançat el Barça i Borregán ha marcat el 0-2. L'Igualada ha fallat un penal i en la jugada següent els blaugranes han sentenciat l'encontre amb el 0-3, obra de Panadero. A cinc segons del final, el mateix jugador ha fet pujar el 0-4 definitiu.

Més complicat ho ha tingut el Reus, que ha vist com el Vic li ha complicat l'accés a la final. Tot i el 0-3 inicial dels reusencs, amb dos gols de Caldú i un de Teixidó, els locals han igualat el partit en tres minuts abans de descans. Corominas en dues ocasions i Adroher han fet pujar el 3-3 amb el suport dels seus aficionats. Ja en la segona meitat Teixidó ha tornat a avançar el Reus i Jordi Garcia ha fet pujar el 3-5, que semblava definitiu. El partit s'ha endurit i el Vic ha tornat a posar contra les cordes els reusencs amb un gol de Mia Ordeig. Malgrat tot, el Reus ha sabut mantenir la calma i Jordi Garcia ha marcat el 4-6 definitiu, que ha classificat el seu equip per a la final.