Futbol

Barça-Nàstic i Espanyol-Llagostera juguen avui les semifinals de la Copa Catalunya

Tot a punt per a les semifinals de la Copa Catalunya, que es juguen avui a Tarragona, amb aquests duels: Barça-Nàstic i Espanyol-Llagostera. El Barça, pensant en les semifinals de la Champions, hi jugarà amb el filial que entrena Eusebio. L'Espanyol donarà oportunitat als jugadors del primer equip que no són habituals i també podria fer jugar alguns futbolistes del filial. El Llagostera estrenarà equipació, amb una samarreta amb l'estelada. El Nàstic, si supera el Barça, jugarà la final a Tarragona.

Actualitzat
Tot a punt per a les semifinals de la Copa Catalunya, que es juguen avui a Tarragona, amb aquests duels: Barça-Nàstic i Espanyol-Llagostera. El Barça, pensant en les semifinals de la Champions, hi jugarà amb el filial que entrena Eusebio. L'Espanyol donarà oportunitat als jugadors del primer equip que no són habituals i també podria fer jugar alguns futbolistes del filial. El Llagostera estrenarà equipació  amb una samarreta amb l'estelada. Per al Nàstic, si superen el Barça jugaran la final a Tarragona. El Nàstic és l'actual campió de la Copa Catalunya.

La competició ocuparà la franja de vespre i nit del canal esportiu de TV3, amb la transmissió dels partits entre l'Espanyol i el Llagostera, a partir de les 18.45, i entre el Barça i el Nàstic de Tarragona, a partir de les 21.25.

El Barça B farà avui un últim entrenament, en què Eusebio decidirà la convocatòria. Tot i que el Nàstic s'hauria estimat més enfrontar-se amb el primer equip del Barça, encara les semifinals a casa com una oportunitat per reivindicar-se. L'equip de Javi Salamero està immers en la lluita per disputar el "play-off" d'ascens a Segona A, i jugar contra el Barça B serà tot un repte.

A l'Espanyol, qui no jugarà ni contra el Llagostera ni contra el Getafe és Felipe Mattioni. Descartada una lesió greu, el microtrencament que es va fer al bessó de la cama esquerra tindrà el brasiler entre dues i tres setmanes de baixa.

El Llagostera afronta la semifinal contra els blanc-i-blaus amb la motivació ben alta i vestits per a l'ocasió: una samarreta amb l'estelada. Se n'han fet una vintena per a una sèrie limitada que el club subhastarà i sortejarà entre els que participin en la seva campanya de micromecenatge.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut