Lucas Ordóñez celebra un dels seus gols (@FCBHoquei)
Hoquei Patins

Barça i Reus se situen líders dels seus grups a la Lliga Europea

Tota la informació dels partits de competició europea dels equips catalans d'aquest dissabte

El FC Barcelona Lassa s'ha refet a la pista del Benfica d'un començament complicat de partit (4-8). Nicolia, amb un llançament de penal, ha avançat l'equip portuguès. Panadero i Lucas Ordóñez han capgirat el marcador abans del descans. Pablo Álvarez i Barroso han ampliat la renda blaugrana fins a 1-4 en la segona part. Els locals s'han llançat a l'atac, però els gols de Pablo Álvarez, Alabart, Lucas Ordóñez i Pascual han impedit la remuntada. Els blaugrana són líders del Grup C de la Lliga Europea amb 5 punts d'avantatge sobre el Benfica.

El Reus Deportiu s'ha situat líder del Grup A, tot i que amb un partit menys, gràcies a la seva victòria en la pista de l'Oliveirense (3-6) en la repetició de la final de la Lliga Europea de la passada temporada i de la Supercopa d'Europa d'aquesta campanya. Els portuguesos han estat els primers a marcar, però Marc Torra i Àlex Rodríguez han donat la iniciativa als del Baix Camp. Ja en la segona meitat, Torra, una altra vegada, Marín (en dues ocasions) i Casanovas han aturat l'empenta dels locals.

El Vic, per la seva banda, ha sumat el seu primer punt a la màxima competició europea amb un empat a la pista del La Vendéenne (1-1). Els francesos també han sumat per primera vegada després de perdre els seus dos partits anteriors. Hernández ha fet el gol dels de casa en el minut 10, i Borja López ha empatat per als vigatans en el minut 40.

Els catalans a la Copa CERS

Pel que fa als representants catalans en l'anada dels vuitens de la Copa CERS, l'Igualada ha guanyat per 4 a 3 el Lleida Llista. Els de casa han marcat primer, amb un gol d'Oriol Vives en el minut 25. César Candanedo ha firmat l'empat a 1 en el minut 33. Darío Giménez i Creus, en el minut 39, han donat als visitants dos gols de marge, 1-3. Però llavors ha aparegut César Vives, autor d'un hat-trick en els 4 minuts finals per capgirar el resultat.

El Voltregà ha encaminat clarament l'eliminatòria superant 5-1 el Valença de Portugal. El Vendrell també ha aconseguit un bon resultat a casa davant del Joventude de Viana portuguès, 3-1. Edu Fernández ha marcat l'1-0 en el minut 10. Azevedo ha empatat ja en la segona part, i, finalment, els gols de Jordi Ferrer i Cristian Rodríguez han donat la victòria als catalans. El Noia ha empatat a 1 a casa amb el Barcelos, també portuguès. Alfonso Lima ha fet el gol visitant en el minut 12, i Nil Roca, el de l'empat, en el 38.