Dani Salgado ha representat el Marfil Santa Coloma en el sorteig.
Copa Futbol sala

Barça i Marfil Santa Coloma ja saben els seus rivals en la Copa d'Espanya de futbol sala

El F. C. Barcelona jugarà els quarts de final de la Copa d'Espanya de futbol sala contra el Ríos Renovables de Tudela, i en cas de passar a semifinals podria trobar-se el líder de la Lliga, l'Inter Movistar. El Marfil Santa Coloma obrirà la seva participació a la Copa contra el segon classificat, ElPozo Múrcia.

Actualitzat

El F. C. Barcelona jugarà els quarts de final de la Copa d'Espanya de futbol sala contra el Ríos Renovables de Tudela, vuitè classificat en aquests moments de la Lliga Nacional de Futbol Sala. El Marfil Santa Coloma obrirà la seva participació a la Copa contra el segon classificat, ElPozo Múrcia. Els blaugranes disputarien la semifinal, en el cas de superar els navarresos, contra el guanyador del duel entre el líder destacat de la Lliga, Inter Movistar, i el Magna Navarra. Els colomencs, si superen el seu rival, es trobarien amb el vencedor de l'eliminatòria entre el Santiago Futsal i el Montesinos Jumilla.

Aquest ha estat el resultat del sorteig del quadre de la Copa d'Espanya de futbol sala, que es celebrarà a Logronyo del 13 al 16 de març. Els blaugranes jugaran el seu matx de quarts el dijous 13, mentre que els de Santa Coloma ho faran el divendres 14. Les dues semifinals es disputaran el dissabte 15 i donaran pas a la final la tarda del diumenge 16 de març.

Anar al contingut