Futbol

Barça i Madrid afronten el clàssic amb la urgència de la victòria

El clàssic de la Lliga arriba aquest dissabte per dirimir el futur més immediat del Barça i el Madrid. Després de les respectives eliminacions de la Champions, tots dos equips afronten el partit amb l'obligació de guanyar. Els blaugranes perquè volen esvair els dubtes que els envolten, i els blancs perquè una derrota els descartaria per la lluita pel títol i certificaria un més que possible adéu de Capello. Mentre que els catalans han recuperat Ronaldinho, els madrilenys encaren el partit amb moltes baixes. El desenllaç? Al Camp Nou, a partir de les 22.00.

Actualitzat
L’absència de Motta, el cru diagnòstic de Gudjohnsen, l’eliminació d’Anfiled, la baixa forma d’alguns jugadors importants... Dubtes. L’afició culer té dubtes i res millor per dissipar-los que una contundent victòria contra l’etern rival. El Barça afronta el partit d’aquesta nit al Camp Nou amb la màxima ambició i tenint en compte que, tot el que no sigui sumar els tres punts, complicaria la lluita pel títol que l’equip manté amb el Sevilla. Recuperar el liderat i intentar aconseguir el doblet és, ara per ara, l’objectiu principal dels homes de Rijkaard.

De la mateixa manera, el Madrid només accepta la victòria. Eliminats de totes les competicions, una derrota contra el Barça gairebé descartaria del tot els blancs a la Lliga i amenaçaria l’entitat presidida per Calderón amb un nou any en blanc.

Els problemes del Madrid, però, no s’acaben aquí. Els mals resultats aconseguits fins ara han col·locat Capello en una situació més que compromesa. Una derrota a Barcelona el podria deixar sense feina. A l’entrenador madridista se li ha complicat la preparació del derbi perquè no podrà disposar de molts homes importants com Cannavaro, Roberto Carlos, Reyes i Beckham.

La urgència dels dos equips fa preveure un gran partit amb tots dos fortament motivats. L’últim cop que el Madrid va guanyar a Barcelona va ser la temporada 2003/2004, amb 1-2. El Barça és segon a cinc punts del Madrid, tercer.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut