Handbol

Barça i Granollers disputen aquesta nit la final de la Lliga dels Pirineus

Barça i Granollers disputen aquesta nit, en directe per Esport3 i Esport3.cat, la final de la quinzena edició de la Lliga dels Pirineus. El partit es jugarà al pavelló del Nord a Sabadell a partir de les 9 del vespre. Com ja va passar l'any passat, la final serà a partit únic, i servirà a tots dos equips com a últim test abans de començar la Lliga aquest cap de setmana. El Castelldefels i el Molins de Rei hauran jugat abans la final femenina, també per Esport3.

Actualitzat
El Barça Intersport hi arriba després de perdre la Supercopa Asobal contra el nou Atlètic de Madrid. El Barça és l'equip que més cops ha guanyat la Lliga dels Pirineus: 11 de les 14 edicions disputades. Un dels atractius del partit serà veure els dos nous fitxatges blaugranes: Viran Morros i Mikel Aguirrezabalaga.

El Fraikin Granollers buscarà el seu segon títol en aquesta competició. Aquest cap de setmana, els vallesans van guanyar el trofeu Ciutat de Granollers contra el Benfica, amb una destacada actuació del porter cedit pel Barça, Gonzalo Pérez de Vargas. El txec Tomas Reznicek, que diumenge va marcar sis gols en el seu debut, en serà un dels al·licients.

Abans de la final masculina, i també a Sabadell, es jugarà la final femenina. La jugaran el Castelldefels i el Molins de Rei, a partir de tres quarts de set de la tarda.

Anar al contingut