Barça

Barça i Girona condemnen els atacs a la llibertat d'expressió i el dret a decidir, l'Espanyol es manté al marge

Blaugranes i gironins han emès comunicats condemnant "qualsevol acció" que vulneri la llibertat d'expressió i el dret a decidir. L'Espanyol, per la seva banda, opta per mantenir-se al marge

Actualitzat

El Barça ha emès un comunicat en què condemna "qualsevol acció" que pugui impedir l'exercici "de la democràcia, de la llibertat d'expressió i del dret a decidir". El club blaugrana ha recordat que sempre s'ha mantingut fidel a la defensa del país, i ha valorat que "continuarà fent costat a la majoria del poble català" respectant la pluralitat de la seva massa social.       

El Girona també ha volgut posar-se "al costat de la voluntat dels ciutadans d'aquest país que han fet evident en nombroses ocasions la seva intenció d'expressar la seva llibertat democràtica exercint el dret a decidir. D'altra banda, i com no pot ser d'una altra forma, condemnem qualsevol acció que vulneri aquesta llibertat d'expressió amb mesures repressives. Justament la llibertat d'opinió, d'expressió i de vot és el que defineix qualsevol marc democràtic i també el que volem que defineixi al Girona FC i al nostre país".

L'Espanyol, per la seva banda, s'ha esperat fins l'endemà per fixar la seva postura respecte les actuacions del 20 de setembre dels cossos de seguretat contra el referèndum de l'1 d'octubre. El club blanc-i-blau ha optat per mantenir-se al marge dels fets i afegeix que "els posicionaments plens de paraules buides no ajuden en cap cas".

 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut