Futbol

Barça i Espanyol no jugaran la Supercopa espanyola el mes d'agost

La Supercopa espanyola acostumava a obrir la temporada oficial de clubs. Aquest any la jugaran el Barça i l'Espanyol, però, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, aquesta competició no es jugarà a l'agost abans de l'inici de la Lliga. La Lliga començarà el 27 d'agost i el primer partit oficial de la temporada blaugrana serà la disputa de la Supercopa europea a Mònaco i el jugaran el Barça i el Sevilla.

El Barça i l'Espanyol no encetaran la temporada oficial amb el doble enfrontament de la Supercopa, que s'acostumava a disputar la setmana anterior al començament de la Lliga. Els partits es jugaran després del 27 d'agost, data en què s'ha previst el començament de la Lliga a Primera Divisió. L'assemblea de la Lliga Professional i les juntes de Primera i Segona Divisió es reuniran divendres per aprovar la proposta de calendari prèviament consensuada per la federació espanyola i la Lliga professional.


La Lliga començarà el 27 d'agost i el primer partit oficial de la temporada blaugrana serà la disputa de la Supercopa europea a Mònaco i el jugaran el Barça i el Sevilla. Les dates del calendari internacional han condicionat la decisió sobre les dates dels dos partits de la Supercopa entre el Barça i l'Espanyol. La FIFA s'ha reservat el 16 d'agost per a partits de seleccions nacionals i la UEFA ha establert el 25 d'agost com a data de la Supercopa europea, per la qual cosa els partits de la Supercopa entre el Barça i l'Espanyol s'hauran de jugar després del començament de la Lliga.