El Barça és l'equip més seguit a Catalunya, i l'Espanyol el tercer (Reuters)
Futbol

Barça i Espanyol fan la darrera sessió preparatòria per afrontar un nou derbi barceloní

Barça i Espanyol preparen el derbi més decisiu dels últims anys pels seus interessos; els blanc-i-blaus necessiten la victòria per mantenir les esperances de jugar a Europa, i els blaugranes per seguir aspirant al títol de Lliga

Actualitzat

Només queden quatre jornades de Lliga i demà, dissabte, serà un altre dia en què ni el Reial Madrid ni el Barça poden fallar si volen continuar aspirant al títol. Els blancs reben el València i els blaugranes afronten un derbi complicat. Visiten un estadi de Cornellà on aquesta temporada l'Espanyol només ha perdut 4 partits. Aquest divendres Mascherano ha estat protagonista després de marcar dimecres el primer gol amb el Barça.

Però aquest matí el més destacat de l'entrenament ha estat l'absència d'Iniesta. El manxec té unes molèsties a l'adductor de la cama dreta i és dubte per demà. En canvi, Luis Enrique recupera Neymar, un cop el brasiler ja ha complert els tres partits de sanció. També estarà ben descansat Luis Suárez, que no va jugar ni un minut l'últim partit contra l'Osasuna.

L'Espanyol, pendent d'Aarón

A l'Espanyol també s'han entrenat aquest matí per preparar el derbi de demà contra el Barça. En l'entrenament d'aquest divendres hi havia interès per veure Aarón Martín. El defensa va tornar de Gijón amb molèsties al bessó esquerre, però avui s'ha entrenat amb aparent normalitat i tot apunta que demà estarà a disposició de Quique Sánchez. I també podria tornar Hernán Pérez. El paraguaià s'ha perdut els dos últims partits per una lesió al turmell però avui també ha treballat amb el grup. El vestidor blanc-i-blau confia que amb un Cornellà ple poden superar el Barça.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut