Futbol

Barça-Betis, Sevilla-Espanyol i Girona-Atlètic de Madrid, a la primera jornada de la Lliga 2017-18

Barça i Espanyol repeteixen l'inici de la passada temporada; el Girona rebrà l'Atlètic a Montilivi

RedaccióActualitzat

El calendari de Lliga per a la temporada 2017-18 ha estat sortejat i ha ofert un inici igual pel que fa a Barça i Espanyol. L'equip blaugrana rebrà el Betis, mentre que l'Espanyol visitarà el Sevilla. Pel que fa al Girona, que debuta aquesta temporada a Primera Divisió, s'estrenarà contra l'Atlètic de Madrid. Tot i que inicialment l'aparellament estava previst a Madrid, el fet que el club matalasser hagi demanat permís per començar el campionat a domicili per donar temps a posar a punt el seu nou estadi inverteix l'ordre. La Lliga comença el cap de setmana del 19 i 20 d'agost. El Reial Madrid, vigent campió de Lliga, iniciarà la defensa del títol al camp del Deportivo.

Pel que fa als clàssics, es jugaran a falta de dues jornades per acabar cadascuna de les voltes de la Lliga. Així, el Reial Madrid-Barça es disputarà a la 17a jornada, que té com a data de referència el dimecres 20 de desembre, tot i que la data podria variar per la participació del club blanc al Mundial de Clubs, fins al 16 de desembre. El Barça-Madrid tindrà lloc a la 36a jornada, que concentrarà el gruix dels seus partits al 6 de maig, en plena recta final de campionat.

La Lliga 2017-18 acabarà el 20 de maig, i només un equip català jugarà a casa. Serà el Barça, que rebrà la Reial Societat. L'Espanyol visitarà l'Athletic i el Girona acabarà el campionat ben lluny de casa, al camp del Las Palmas.

En aquest enllaç pots consultar el calendari complet de la Lliga i per equips.

Els duels catalans

No tardarà a haver-hi duels catalans en el campionat: el Barça-Espanyol està previst per a la 3a jornada (10 de setembre); el Girona-Barça, per a la sisena (24 de setembre), i l'Espanyol-Girona es jugarà a la 15a jornada (10 de desembre). Pel que fa a la segona volta: Espanyol-Barça, 22a jornada (4 de febrer); Barça-Girona, 25a jornada (25 de febrer), i Girona-Espanyol, 34a jornada (22 d'abril).

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut