Segona B

Barça B i Lleida Esportiu se situen en zona de play-off d'ascens

L'equip blaugrana es va imposar a Ontinyent (0-3) i els de la Terra Ferma van empatar a Badalona (1-1). Un Espanyol B en ascens no dona opció al Peralada (3-1)

Joan FerranActualitzat
El Barça B presenta candidatura per ser a la part alta del campionat després de guanyar (0-3) al camp de l'Ontinyent. Carles Aleñá va ser el gran protagonista del matx amb dos gols. El primer de penal i el 0-3, en l'últim minut, per certificar la tercera victòria en els quatre últims partits
 
Els blaugranes són tercers amb 14 punts, els mateixos que el Lleida Esportiu, que va empatar al camp del Badalona (1-1). Els escapulats es van avançar amb un penal transformat per Albarrán, i que va suposar l'expulsió de Soriano. Tot i jugar amb un home menys, el Lleida va trobar el premi de l'empat amb el gol d'Alpha.
 
Línia ascendent de l'Espanyol B, que va superar el Peralada, que és penúltim. Luis López, Pedrosa i Campuzano van marcar pels blanc-i-blaus, i Soni, pels gironins. 

Oportunitat perduda per a l'Olot

L'Olot tenia l'opció de situar-se en zona de play-off d'ascens, però s'ha quedat amb 11 punts després de caure (1-0) al camp de l'Atlètic Balears. Els locals en van tenir prou amb un gol del gironí Nuha per endur-se el triomf.
 
El Cornellà va patir la segona derrota seguida a casa, en aquest cas, davant l'Alcoià. Els locals van pagar car les seves errades, com aquest gol de Manu Torres en pròpia porteria
 
El Sabadell va aconseguir una valuosa victòria al camp del cuer, l'Ebre. En el minut 80, el marcador era d'empat a 1, però els gols de Gato, i sobretot, el d'Arturo, amb una gran vaselina, van establir l'1 a 3 definitiu.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut