Futbol sala

Barça Alusport i Marfil Santa Coloma se les hauran als vuitens de final de la Copa del Rei de futbol sala

El Barça Alusport ha eliminat el Centelles a la tercera eliminatòria de la Copa del Rei de futbol sala. L'equip de Marc Carmona s'ha imposat per 3 a 4 en un partit vibrant que ha tingut emoció fins a l'últim segon. Tot i ser un equip de Segona B, el Centelles ha aconseguit avançar-se amb un gol de Lentorn al minut 3. Lin ha empatat per al Barça al minut 12 i, a la represa, Lozano i Fernandao han deixat el marcador 1 a 3. Pascu i Lozano, amb sengles dobles penals, han fet el 2 a 3 i el 2 a 4, mentre que Lentorn ha marcat el darrer gol al minut 38. El Barça ha fet sis rematades al pal, però també és cert que el Centelles no ha llançat mai la tovallola i ha estat un rival molt digne.

En l'altre duel català de la tercera eliminatòria de Copa, el Marfil Santa Coloma s'ha desfet per 1-5 del Sala 5 Martorell. Així doncs, els colomencs se les hauran amb el Barça Alusport als vuitens de final d'aquesta competició.