Futbol

Banega: "A un partit, pot passar qualsevol cosa i nosaltres intentarem que passi"

El Sevilla s'ha concentrat a Marbella per preparar la final de Copa del Rei de dissabte contra el Barça. Ever Banega ha deixat clar que els andalusos intentaran que no es repeteixi el desenllaç del 2016, que va ser favorable als blaugrana.

Actualitzat

Ever Banega ha parlat des de la concentració del Sevilla a Marbella. Els andalusos han marxat de la seva ciutat, on es celebra la Feria de Abril, a la recerca d'una mica de tranquil·litat per preparar la final de dissabte contra el Barça. El migcapista argentí assegura que estan a punt per destronar els blaugrana, campió de les últimes tres edicions. 

"L'equip està mentalment preparat per aquest partit. És cert que no hi arribem com volem, però a un partit pot passar qualsevol cosa i nosaltres intentarem que passi."

Banega ha explicat els motius pels quals són a Marbella.

"Per relaxar-nos, per fer grup, que al final és el que et porta a consagrar-te, a la unió de l'equip. Això és fantàstic i esperem que això ens vagi bé per arribar bé a la final."

El migcampista ha recordat que "l'última final que vam jugar contra ells vam estar molt a prop. Volem guanyar la final i ho intentarem. Estem preparats per fer un gran partit". Banega també ha confessat que si "abans de començar (la temporada) m'haguessin dit que estaríem en una final i així a la Lliga ja hauria firmat".

 

ARXIVAT A:
Final Copa 2018
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut