Bale rubrica la victòria del Madrid davant l'Espanyol després de 88 dies sense jugar (2-0)

Morata i el bentornat Gareth Bale, després de 88 dies, han marcat els dos gols dels de Zidane davant l'Espanyol al Santiago Bernabéu. Els de Quique Sánchez Flores han estat inofensius davant un Madrid superior, que és més líder.

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

L'Espanyol ha caigut al Santiago Bernabéu davant d'un Reial Madrid superior als de Quique Sánchez Flores. Un gol de Morata en la primera part, i un segon de Gareth Bale han rubricat la victòria dels blancs (2-0) amb un estel·lar Isco que ha fet les dues assistències de gol.

Amb un ritme de joc més baix del Reial Madrid respecte a la intensitat que va mostrar davant el Nàpols, l'equip de Zinedine Zidane ha anat tancant l'Espanyol en el seu terreny a mesura que avançaven els minuts. Els de Zidane han tingut infinitat d'oportunitats de marcar, però només una ha acabat dins de la porteria perica; mentrestant, l'Espanyol no ha generat gaire feina al porter blanc, Kiko Casilla.

La millor oportunitat de l'Espanyol ha estat invalidada per l'àrbitre al minut 13 de partit, quan Gerard Moreno s'ha quedat sol davant del porter blanc, amb una bona oportunitat per marcar el primer gol. Undiano Mallenco ha assenyalat un dubtós fora de joc. El Madrid, per la seva banda ha jugat amb molta intensitat, i ha creat moltes més oportunitats que el conjunt de Quique Sánchez Flores, que s'ha dedicat la major part del temps a intentar parar el conjunt local. En el minut 31 ha arribat el primer gol del partit, de Cristiano Ronaldo, però ha estat immediatament anul·lat per l'àrbitre per posició il·legal del portuguès.

El Madrid ha insistit, i el premi ha arribat en forma de gol (1-0, minut 33). Isco centra, Morata li guanya la partida al defensa perico David López i remata amb el cap dins la porteria de Diego López. Després del gol, el conjunt local ha estat a punt de fer el segon, però el marcador ha arribat al descans amb l'1-0.

La segona part ha seguit el guió de la primera, amb un Madrid amb ganes de fer el segon gol i un Espanyol sense idees de cara a la porteria blanca. Zidane ha fet entrar al terreny de joc Casemiro per filtrar els contracops del conjunt de Quique Sánchez Flores, però no ha pogut evitar el primer xut del partit entre els tres pals dels blanc-i-blaus, que ha arribat en el minut 61 amb una rematada de Hernán Pérez que ha refusat Casilla.

Zidane ha aprofitat per donar entrada a Gareth Bale, que no jugava des del 22 de novembre amb el seu equip. La tornada del gal·lès al terreny de joc no podia haver estat millor, ja que Bale ha rubricat la victòria del Reial Madrid amb el 2-0. Bale, assistit per Isco, ha culminat una molt bona jugada de contraatac dels blancs.

L'Espanyol és 9è a la taula amb 32 punts, i el pròxim partit de Lliga el juga diumenge 26 de febrer, a les 12.00, a casa contra Osasuna.