Futbol

Bale i Cristiano s'entrenen amb el grup i apunten a la titularitat contra el Bayern de Munic

Tot indica que Carlo Ancelotti podrà comptar amb Bale i Cristiano Ronaldo per al partit contra el Bayern de Munic. Després que el gal·lès es perdés l'entrenament de dilluns per culpa d'un procés gripal, avui ha tornat a trepitjar la gespa de Valdebebas. El de Cristiano Ronaldo és un cas més delicat. El portuguès fa gairebé dues setmanes que es recupera de la seva lesió i sembla que arribarà just per al partit.

Actualitzat

Tot indica que Carlo Ancelotti podrà comptar amb Gareth Bale i Cristiano Ronaldo per al partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Bayern de Munic. Després que el gal·lès es perdés l'entrenament del dilluns per culpa d'un procés gripal, aquest dimarts ha tornat a trepitjar la gespa de Valdebebas sense cap dificultat aparent. Marcelo també estaria a disposició de l'equip blanc després de superar una lesió muscular.

El de Cristiano Ronaldo és un cas més delicat. El portuguès porta fa gairebé dues setmanes que es recupera de la lesió muscular al bíceps femoral i del tendó rotulià de la mateixa cama i sembla que arribarà just per al partit: "Demà li farem una última prova però confio que pugui jugar", ha declarat Ancelotti en roda de premsa. El tècnic italià, però, no pressionarà el seu millor jugador, "si hi ha cap risc no el faré jugar, l'eliminatòria són dos partits".

Quant al seu rival, Ancelotti ha dit que la filosofia de Pep Guardiola al Bayern és molt semblant a la que va inculcar al seu Barça. Però ni ells, ni cap equip dels que queden, ha afegit, "té més il·lusió que el Madrid de guanyar aquesta Champions".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut