Futbol

Baldasano vol joc net a les eleccions del Reial Madrid i no presentarà els 1.800 vots per correu

La imatge del procés electoral a la presidència del Reial Madrid l'ha donat Arturo Baldasano. En aquestes eleccions vol joc net, i creu que l'única manera és el vot presencial i lliure. Per això, ha anunciat que no presentarà els vots per correu que ja tenia -més de 1.800- i, en un gest simbòlic a les portes de la seu electoral ha cremat, davant de notari, tota la documentació necessària per entregar aquests vots. El notari s'ha endut els vots per correu al seu despatx, on els socis que els van emetre els poden recollir.

Actualitzat

A les eleccions a la presidència del Reial Madrid, l'ambient està tan encès que ha començat a cremar. Arturo Baldasano ha decidit renunciar a tots els vots per correu que havia aconseguit i els ha calat foc. La decisió l'ha pres després de veure com el club no vetlla per la puresa del procés electoral.  En declaracions als mitjans de comunicació, Baldasano ha manifestat que està convençut que guanyarà les eleccions.

Amb tanta confiança, o més, es troba Villar Mir, el candidat més ben situat i blanc de les crítiques dels seus rivals. Té el suport de Florentino i controla el vot per correu millor que ningú. Villar Mir ha aprofitat per dirigir-se als seus rivals a la presidència del Reial Madrid i els ha deixat anar que "si no estaven d'acord amb el sistema, que ho haguessin denunciat abans de començar, i no pas ara".

En aquesta sentit, un altre dels candidats a la presidència del Reial Madrid, Lorenzo Sanz, ha demanat l'empara de la Comunitat de Madrid i del Consell Superior d'Esports perquè suspenguin la votació per correu i ha sol·licitat que actuïn de forma immediata. Sanz aposta perquè només siguin vàlids els vots presencials i ha assenyalat que ha fet aquest gest davant les normes dictades per la Junta Electoral, l'actitud de la qual "trenca l'equilibri d'unes candidatures a favor d'unes altres".

En les últimes hores, alguns candidats s'han reunit per intentar fer front comú contra Villar Mir i evitar el continuisme en el club blanc, però, de moment, no s'ha concretat cap aliança.

 

Anar al contingut