Bakambú celebrant un gol (EFE)
Bakambu, celebrant un gol en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

Bakambu deixarà el Vila-real per anar al futbol xinès

Javier Calleja, tècnic del club castellonenc, ha confirmat que el Beijing Guoan està disposat a pagar la clàusula de rescissió del davanter franco-congolès

Actualitzat

L'entrenador del Vila-real, Javier Calleja, ha confirmat aquest dimecres en roda de premsa que el davanter franco-congolès Cédric Bakambu deixarà el club castellonenc en les pròximes hores per fitxar pel Beijing Guoan xinès.

Calleja va explicar que la sortida de Bakambu és part del futbol. "No és el millor que ens podria passar però hi ha interessos per moltes parts i en aquest cas hi ha un club que ha mostrat interès per un jugador que destaca en la nostra plantilla i vol pagar la seva clàusula. Davant aquesta sèrie de coses, poc es pot fer", ha comentat.

Així, està previst que en les pròximes hores es tanqui la negociació entre els clubs, cosa que suposarà, segons Calleja, que, un cop es produeixi, el Vila-real haurà de fer efectiva "alguna alternativa" que els "ajudi a partir d'ara". L'operació es podria tancar per uns 40 milions d'euros.  

En aquest sentit, l'entrenador del Vila-real va manifestar que el club fa servir opcions per reemplaçar Bakambu perquè s'ha estat treballant "com sempre" per cobrir qualsevol contingència que hi hagi, com l'actual.

Bakambu no s'ha entrenat en els dos últims dies i no ha entrat en la llista de convocats per al partit de Copa del Rei que enfrontarà el Vila-real amb el Leganés.

Anar al contingut