Espanyol

Baena se sotmet a una artroscòpia d'urgència al genoll operat per una inflamació als punts de sutura

El migcampista de l'Espanyol Raúl Baena ha passat pel quiròfan per sotmetre's a una artroscòpia de neteja d'urgència, després que es va detectar que un dels punts de sutura interns que té al genoll esquerre està inflamat. Baena es va sotmetre a diverses proves i el doctor Ramon Cugat, com la resta de metges del seu equip, va considerar oportú aquesta nova intervenció per prevenir complicacions en el futur. Aquest procediment quirúrgic, en principi, no variarà els terminis previstos de recuperació, encara que els pot alentir.

Actualitzat
El migcampista andalús va ser operat d'un trencament del menisc extern del genoll esquerre el 27 d'abril, que li va impedir participar en el tram final de la temporada. L'espanyolista es va lesionar en un entrenament en xocar fortuïtament amb el seu company Cristian Álvarez.

Baena ha tingut nombroses lesions al genoll esquerre. A l'agost de 2008, fent la pretemporada amb el primer equip, es va trencar el menisc intern. El jugador va recaure quan estava a punt de rebre l'alta i va haver de tornar a passar pel quiròfan.

Incorporat del planter del Barça fa tres anys, l'andalús ha gaudit de la seva millor temporada, ja que s'ha convertit en un futbolista molt important per a l'entrenador blanc-i-blau, Mauricio Pochettino. Fins i tot ha estat convocat per a alguns entrenaments amb la selecció espanyola sub-21.
Anar al contingut