Espanyol

Baena rebaixa l'eufòria i assegura que encara no hi ha res fet després del triomf contra el Llevant

L'Espanyol està fent de Cornellà-el Prat un fortí, però tots, entrenador i jugadors, no pensen enganyar-se pensant que tot està fet. Després de la victòria contra el Llevant, els blanc-i-blaus s'han allunyat a cinc punts del descens però Raúl Baena s'ha encarregat de rebaixar l'eufòria. "Encara queda molt camí per recórrer, no hi ha res fet", ha avisat.

Actualitzat
L'Espanyol continua mirant cap amunt des de l'arribada de Javier Aguirre a la banqueta. Quatre victòries seguides a casa, i l'última davant del Llevant per 3 a 2, allunya els blanc-i-blaus a cinc punts de la zona de descens. Tot segueix el guió previst pel tècnic mexicà, que està fent de Cornellà-el Prat un fortí, però tots, entrenador i jugadors, no pensen enganyar-se pensant que tot està fet.

Encara queda molta Lliga, les sensacions són positives, però fins que no se superi la barrera dels 40 punts que marca la permanència, no hi haurà cap eufòria perquè no és el moment. Ni després de superar un equip tan regular com el Llevant el missatge del vestidor ha variat i continua sent de prudència absoluta. Així ho ha transmès Raúl Baena, l'encarregat de rebaixar l'eufòria en la roda de premsa després de la sessió d'entrenament d'aquest diumenge a la ciutat esportiva de Sant Adrià.

"Encara queda molt camí per recórrer, no hi ha res fet, però tenim ganes de continuar en aquesta línia i seguir sumant punts", ha explicat Baena. "Sabíem que havíem de fer un fortí de Cornellà-el Prat, que no se'ns podien escapar punts. Sempre hem estat forts", ha afegit. Baena també ha elogiat la figura de Javier Aguirre, clau en la revifada de l'Espanyol. "És molt motivador, sap què dir perquè estiguem al cent per cent sempre", ha explicat.

Sergio García té una forta contusió al quàdriceps

Sergio García ha fet treball específic a causa d'una contusió al quàdriceps de la cama dreta que es va fer durant el partit contra el Llevant. En principi, no es tracta d'un problema rellevant i el davanter català ja podrà exercitar-se amb la resta dels seus companys en el pròxim entrenament, previst per dimarts. Els metges, però, controlaran l'evolució del futbolista durant la setmana que ve per evitar complicacions i possibles sorpreses.

Per la seva banda, Raúl Baena realitzarà durant tota la setmana un pla individual de recuperació per culpa d'una lumbàlgia. El migcampista andalús aprofitarà que està sancionat amb un partit, per acumulació de targetes grogues, per ultimar la seva recuperació i tractar de solucionar les seves molèsties de manera definitiva.

El central mexicà Héctor Moreno i el porter Cristian Álvarez no s'han entrenat aquest diumenge amb el grup, ja que estan concentrats amb les respectives seleccions. El davanter italià Samuele Longo s'ha exercitat a la Ciutat Esportiva però en les pròximes hores s'incorporarà a la disciplina de la sub-21 del seu país.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut