Fórmula 1

Badoer tornarà a ser el substitut de Massa al circuit de Spa-Francorchamps, tot i la fluixa actuació a València

L'italià Luca Badoer pilotarà el segon Ferrari aquest cap de setmana al tècnic i ràpid circuit belga de Spa-Francorchamps. Aquesta podria ser la seva última cursa, si no hi ha una millora ostensible respecte al passat Gran Premi de València, on va acabar en l'última posició. De cara a Monza, hi ha molts candidats a substituir Badoer, entre els quals, el català Marc Gené. Si Ferrari ho cregués oportú, el català pilotaria a Monza, on l'any 2003 amb Williams va acabar en la cinquena posició.

Actualitzat
La pobra actuació de Luca Badoer el cap de setmana passat al circuit urbà de València, a més de les crítiques unànimes de la premsa italiana, ha creat malestar a la mateixa Ferrari. La seva participació amb el cotxe del lesionat Felipe Massa va ser decisió del president, Luca Cordero di Montezemolo. En les últimes hores, i a punt de córrer el Gran Premi de Bèlgica, Badoer ja comença a ser pressionat i qüestionat.

Qui continua estant a punt per pilotar el Ferrari és Marc Gené, una de les opcions dels italians per sumar punts en el valuós campionat de constructors. Si Ferrari ho cregués oportú, el català pilotaria a Monza, on l'any 2003 amb Williams va acabar en la cinquena posició.

En els últims dies han estat molts el pilots en actiu que s'han ofert a Ferrari, sobretot aquells que a finals de temporada acaben contracte amb les seves escuderies. Aquest és el cas de Jarno Trulli o el també italià Giancarlo Fisichella. Un altra opció que té Ferrari sobre la taula és la del jove alemany Nico Hulkenberg, que curiosament té el mateix mànager que Michael Schumacher, el conegut com a "míster vint per cent", Willi Webber.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut