Aymeric Laporte, comprovant la resistència de la samarreta de Leo Messi (Reuters)
Futbol

Aymeric Laporte, convocat per França, no podrà ser seleccionat per Espanya si accepta

El central de l'Athletic encara no ha debutat amb la selecció absoluta francesa i a la Federació Espanyola es té esperances que podrà jugar amb Espanya

Actualitzat

El central de l'Athletic Aymeric Laporte encara podia ser tècnicament internacional amb Espanya. No només això: des de la Federació Espanyola, segons va revelar en el seu dia el diari "Marca", s'havia sondejat l'entorn del jugador i la resposta no havia estat del tot negativa.

Laporte, de 22 anys, encara no ha debutat amb la selecció absoluta de França, i aquest fet el fa encara elegible per Espanya. Capità de la selecció sub-21, es va lesionar de gravetat quan anava a fer el salt als "bleus", abans de la passada Eurocopa. 

Didier Deschamps, seleccionador francès, ha convocat Laporte per als pròxims partits de França aprofitant les absències per lesió de Rami (Sevilla) i Umtiti (Barça). D'aquesta es coneixerà finalment la decisió de Laporte: si repon afirmativament a la crida de Deschamps i juga ni que sigui un minut amb França, Laporte ja no podrà jugar amb la selecció espanyola.

A la llista hi ha els blaugranes Lucas Digne i Jérémy Mathieu.  

Anar al contingut