Atletisme

Ayad Lamdassem repeteix triomf a la cursa dels Bombers i Judit Pla guanya en categoria femenina

El lleidatà d'origen marroquí Ayad Lamdassem ha repetit victòria a l'edició 2012 de la cursa dels Bombers, que ha transcorregut al llarg de 10 quilòmetres pels carrers de Barcelona. L'igualadí Roger Roca ha estat el segon classificat. En categoria femenina la victòria se l'ha emportat la catalana Judit Pla. La cursa ha batut un nou rècord de participació, amb 24.000 inscrits, per sobre de la xifra dels 20.441 corredors de l'última edició.

Actualitzat
Ayad Lamdassem està abonat al triomf a Barcelona. Amb un temps de 28 minuts i 54 segons, l'atleta del club Bikila ha superat Roger Roca, segon amb un temps de 30 minuts i 39 segons. En tercera posició ha entrat José Luis Blanco. En categoria femenina domini de les atletes del club Ercoreca-Santutxu. Victòria de Judit Pla amb un temps de 32.43, seguida de Lídia Rodríguez i Angela Castelló.

En una edició rècord, el doble subcampió de cros (2010 i 2012), que té una marca personal als 10 km de 28.04, s'ha beneficiat de l'absència de corredors estrangers. La cursa dels Bombers està exclosa del calendari de la Federació Espanyola d'Atletisme i cap atleta kenià s'hi ha inscrit.

Amb els 24.000 participants, la cursa dels Bombers, en la catorzena edició, es consolida com una de les proves emblemàtiques del calendari atlètic català, només superada en nombre de participació per la Cursa El Corte Inglés.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut