Futbol

Avui es donarà llum verda al Catalunya-Argentina del 25 de maig

Aquest divendres es donarà llum verda a l'amistós Catalunya-Argentina, que es jugarà el 25 de maig. La confirmació oficial arribarà la setmana que ve en una roda de premsa en què s'escenificarà aquest Catalunya-Argentina amb Bojan i Messi com a reclams i en una presentació mediàtica. I és que aquest divendres es reuneixen a Barcelona Joan Gaspart, Joan Laporta, Pedro Tomás, Jordi Roche i el directiu de la Federació Espanyola, Josep Maria Vallbona. En aquesta reunió es tancaran els detalls de l'acord.
El president de la Federació Espanyola, Ángel María Villar, tenia previst aquest dijous contactar amb el president de l'Associació de Futbol argentí, Julio Grondona, per donar-li garanties que el partit es jugarà i que la Federació Espanyola no hi posarà cap inconvenient. I és que l'aprovació de la junta directiva de la Federació Espanyola no arribarà fins al 15 de febrer, que és quan es reuneix, i l'Argentina necessita saber aquesta setmana si es podrà disputar el Catalunya-Argentina per programar un altre partit si aquest no és viable.

A més a més, aquest Catalunya-Argentina es jugarà amb una selecció catalana molt potent. El seleccionador català, Pere Gratacós, ha reconegut a Catalunya Ràdio que el Barça i l'Espanyol adaptaran les seves gires després de la Lliga als interessos de la selecció catalana. En aquest sentit, Gratacós està satisfet que el partit es disputi, tot i que creu que no s'havia d'haver arribat tan lluny.

Dimecres a la nit, Joan Gaspart, Joan Laporta i Ángel María Villar es van reunir a Madrid per desbloquejar la disputa del partit. La trobada va ser positiva i només hi falta la confirmació oficial, que podria arribar aquest divendres. Joan Gaspart apareix com el culpable, entre cometes, perquè el partit es pugui jugar, mentre Jordi Roche, president de la Federació Catalana, espera en silenci perquè les seves males relacions amb Villar no espatllin l'acord.

NOTÍCIES RELACIONADES