Tenis

Austràlia s'imposa a Rússia i França, als EUA en la primera jornada de la Copa Hopman

Austràlia i França han agafat avantatge a la Copa Hopman de tenis, després d'imposar-se en la primera jornada a Rússia i els Estats Units, respectivament, tots dos per 2-1 a la ciutat australiana de Perth. En el partit inaugural d'aquesta competició tenística mixta, els australians s'han imposat en els dos partits individuals contra l'equip de Rússia, que només s'ha adjudicat els dobles. El mateix ha passat en l'altre partit del grup A, ja que els EUA s'han endut els dos partits individuals.

Actualitzat

L'equip d'Austràlia ha aconseguit la primera victòria en la Copa Hopman, que es disputa a la ciutat australiana de Perth. En el partit inaugural d'aquesta competició tenística mixta, els australians s'han imposat en els dos partits individuals contra l'equip de Rússia.

El primer punt l'ha aconseguit Alicia Molik, en derrotar Nadia Petrova en tres sets: 6-2, 2-6 i 6-2. Per la seva banda, Mark Philippousis només n'ha necessitat dos per superar el rus Dmitri Tursunov. L'australià ha guanyat el primer set per 6-4 i en el segon ha necessitat el "tie-break", un "tie-break" que no ha tingut color perquè ha acabat amb un contundent 7-0. La parella russa ha guanyat tot seguit el partit de dobles i el resultat de l'enfrontament ha estat, doncs, 2-1 per Austràlia.

França i els Estats Units són els altres equips que formen el grup A. En el primer partit, la francesa Tatiana Golovin ha derrotat la nord-americana Ashley Harkleroad per 6-3, 4-6 i 6-2, i ha donat el primer punt a França. El 2-0 ha vingut de la mà del francès Jerome Haehnel, que ha derrotat el nord-americà Mardy Fish per 7-5, 4-6 i 7-6. En el partit de dobles, els EUA han aconseguit reduir distàncies i situar-se amb un 2-1, després del triomf de Fish i Harkleroad sobre la parella de mixtos francesa, per incompareixença per la lesió de Golovin.

L'equip espanyol, integrat per Tommy Robredo i Anabel Medina, forma part del grup B i debutarà dilluns contra Croàcia. Abans, aquest diumenge els equips de la República Txeca i l'Índia es veuran les cares en l'únic duel de la jornada.

Anar al contingut