Alexis Sánchez ha batut Ter Stegen amb aquest xut ajsutat (Reuters)
Futbol internacional

Alemanya i Xile empaten en un duel vibrant i no certifiquen el pas a les semifinals de la Copa Confederacions (1-1)

Alexis Sánchez ha avançat els xilens i Lars Stindl ha fet la igualada definitiva abans del descans, un resultat que deixa les dues seleccions igualades al capdavant del grup B amb 4 punts després de l'empat entre Austràlia i el Camerun

David CarballoActualitzat

Alemanya i Xile han desaprofitat una bona oportunitat per certificar la seva classificació per a les semifinals de la Copa Confederacions. El vigent campió del món i el campió sud-americà han firmat un vibrant empat en un duel ple d'alternatives que deixa les dues seleccions igualades al capdavant del grup B amb 4 punts.

Els xilens s'han avançat amb un gol matiner d'Alexis Sánchez, que ha batut el blaugrana Ter Stegen amb un xut ajustat al pal després d'una pèrdua de pilota de Mustafi. El conjunt dirigit per Juan Antonio Pizzi ha dominat i ha pogut fer el segon amb una rematada potent de Vargas que s'ha estavellat al travesser.

Els alemanys han sabut patir i s'han refet abans del descans. En el minut 41, Lars Stindl ha rematat al fons de la xarxa una centrada de Jonas Hector per fer l'empat a un. En la represa, els dos equips han buscat el gol trenqués la igualada i, de retruc, el pas matemàtic per a les semifinals. Alemanya, que ha arribat al tram final més sencera físicament, no ha pogut desfer l'empat.

Austràlia i Camerun, empat estèril (1-1)

Austràlia i el Camerun han fet un pas enrere en les seves opcions de classificar-se per a les semifinals de la Copa Confederacions. El campió d'Àsia i el campió d'Àfrica no han passat de l'empat a un en un duel clau disputat a l'estadi del Zenit de Sant Petersburg.

Els africans s'han avançat just abans del descans per mitjà d'Anguissa, que ha batut Ryan després de rematar amb la punta de la bota una passada llarga de Ngadeu. En l'inici de la represa, els australians han reaccionat i han pogut fer l'empat definitiu en el minut 60 gràcies a un penal transformat per Milligan

Després de perdre en els seus respectius debuts contra Alemanya i Xile, respectivament, les dues seleccions només sumen un punt en dues jornades.