Serge Aurier, en una imatge d'arxiu amb la selecció ivoriana (Reuters)
Futbol

Aurier salva la vida a un rival en evitar que s'empassi la llengua

La reacció del polèmic lateral del PSG va ser clau per salvar Moussa Doumbia de l'asfíxia en el Costa d'Ivori-Mali

Actualitzat

Serge Aurier és un jugador que a les seves innegables condicions com a lateral hi ha unit una certa fama de polèmic fora del camp. Aquesta vegada, però, el jugador del París Saint-Germain s'emporta un titular per una bona acció: en el partit Costa d'Ivori-Mali (3-1), de classificació per al Mundial de Rússia del 2018, el defensa ivorià va salvar-li la vida a un rival, el malià Moussa Doumbia, evitant que s'empassés la llengua.

"Li hem d'estar molt agraïts a Serge Aurier –va reconèixer Alain Giresse, actual seleccionador de Mali-. Moussa s'estava empassant la llengua i s'estava asfixiant. I Aurier, amb un jugador dels nostres, se'n va adonar i va tenir el reflex de posar-lo de costat i posar la seva mà per enretirar-li la llengua. Li he donat les gràcies perquè ha tingut molta sang freda". El gest d'Aurier va permetre que les atencions mèdiques arribessin a temps per atendre el jugador del Rostov.

Però Aurier, incorregible com és, es va encarregar d'espatllar el seu bonic gest celebrant el gol que va marcar, el segon de la Costa d'Ivori, desafiant la grada, fent el gest de tallar-se el cap.   

Aurier va ser recentment condemnat a dos mesos de presó per donar un cop de colze a un policia a la sortida d'una discoteca a París. Anteriorment, també havia mantingut diferències amb el seu entrenador, Laurent Blanc, després d'insultar-lo en una gravació que es va fer viral. 

 

Anar al contingut