Audi, clar dominador a les 24 Hores de Le Mans (Foto: Reuters)
Audi, clar dominador a les 24 Hores de Le Mans (Foto: Reuters)
Automobilisme

Audi guanya les 24 Hores de Le Mans per cinquè any consecutiu

L'equip Audi s'ha proclamat campió per cinquè any consecutiu de les 24 Hores de Le Mans. L'Audi 1 dels pilots francesos André Lotterer, Marcer Fassler i Benoit Treluyer ha completat 379 voltes al circuit en aquest temps, 3 més que l'Audi 2 pilotat per Tom Kristensen, Lucas di Grassi i Marc Gené.

Actualitzat

L'equip Audi s'ha proclamat campió per cinquè any consecutiu de les 24 Hores de Le Mans. L'Audi 1 dels pilots francesos André Lotterer, Marcer Fassler i Benoit Treluyer ha completat 379 voltes al circuit en aquest temps, 3 més que l'Audi 2 pilotat per Tom Kristensen, Lucas di Grassi i Marc Gené. El podi l'ha completat el Toyota de Sebastian Buemi, Nicolas Lapierre i Anthony Davidson.

El Toyota TS040 Hybrid d'Alexander Wurz, Stéphane Sarrazin i Kazuki Nakajima ha liderat la cursa durant catorze hores sortint des de la "pole" fins que un problema elèctric l'ha deixat fora de cursa a les 4:30 de la matinada. Els Audi han passat llavors ha ocupar el liderat fins que s'han vist forçats a canviar els seus turbos.

El Porsche de Mark Webber, Timo Berhnard i Brendon Hartley ha rellevat l'Audi de Marc Gené al capdavant de la competició fins que el seu vehicle ha reduït el seu ritme de cursa per problemes tècnics. L'Audi 1 ha aprofitat aquesta circumstància per avançar-lo a dues hores del final i assegurar-se el triomf.

Anar al contingut