Miquel Molina celebrant un dels podis d'aquesta última temporada amb Audi (@MiguelMolinaM2)
Miquel Molina celebrant un dels podis d'aquesta última temporada amb Audi (@MiguelMolinaM2)
Motor

Audi deixa fora Miquel Molina de la seva plantilla de pilots oficials per al DTM 2017

El pilot de Lloret de Mar feia set temporades consecutives que participava en el prestigiós campionat alemany de turismes

Actualitzat

L'escuderia alemanya Audi ha publicat aquest dilluns la seva plantilla de pilots per al DTM 2017, el campionat alemany de turismes. La principal novetat ha estat la reducció de vuit a sis cotxes per marca en la pròxima temporada. En conseqüència, el pilot de Lloret de Mar Miquel Molina n'ha estat el principal perjudicat i ha quedat fora d'Audi.

Molina competia en el DTM des de l'any 2010 i va ser el primer pilot espanyol a guanyar una cursa en aquesta competició. Hi acumulava 87 curses, quatre victòries, set podis i sis "pole positions".

El pilot de Lloret de Mar ha fet una notable temporada amb dues victòries, una "pole" i una tercera posició. Però la incorporació de Louic Duval, fins ara a l'equip de resistència d'Audi, i l'ascens a pilot oficial de René Rast han sentenciat Molina. Els altres quatre pilots de l'escuderia seran Ekström, Rockenfeller, Green i Muller.

En el seu perfil de Twitter, Audi ha compartit una imatge dels ja expilots on els agraeix els seus anys a l'escuderia alemanya.

Anar al contingut