Mauro Icardi, en el partit contra el Nàpols (EFE)
Futbol

Atraquen Mauro Icardi després de presumir de rellotge per Instagram

El jugador, que fa uns dies va penjar una foto a la xarxa social Instragram on presumia d'un costós rellotge, ha estat atracat a Milà, després del partit que l'Inter va jugar contra el Genoa a San Siro. La policia ho està investigant

Actualitzat

Mauro Icardi, el davanter de l'Inter de Milà, ha tingut un ensurt aquesta setmana. El jugador, que fa uns dies va penjar una foto a la xarxa social Instragram on ensenyava un costós rellotge de la marca Hublot, ha estat atracat a Milà. La foto ja va ser bastant polèmica entre alguns aficionats i seguidors de la xarxa social, que titllaven de pretensiós el jugador. 

Segons "La Gazzetta dello Sport", el jugador va ser sorprès enmig del carrer per dues persones, que el van assaltar. Els dos atracadors es van acostar al jugador i li van demanar tot el que portava a sobre. L'interista els va haver d'entregar el rellotge, del qual tant havia presumit. 

L'Inter de Milà ha emès un comunicat en què confirma que "la nit passada, després del partit davant el Genoa a San Siro, Mauro Icardi va ser atracat davant d'un restaurant al centre de Milà. Els atracadors s'han emportat un rellotge. L'Inter i Icardi estan cooperant amb la policia."

Aquesta és la fotografia que el jugador va penjar a Instagram:

 

 

Go to training ⚽️ #Hublot #SpiritOfBigBang #RR #SpiritOfRollsRoyce 💎💎

A photo posted by Mauro Icardi (@mauroicardi) on

 

rellotge

Anar al contingut